Fotografering av barn i barselgruppe

Gjennom hele året reiser jeg rundt til barselgrupper og tar bilder av hvert enkelt barn. Vi avtaler at en i gruppen har barseltreffet hjemme hos seg samtidig som jeg kommer og tar bilder. Jeg reiser til grupper i Oslo, Bærum, Asker, Heggedal, Lier, Drammen etc. Jeg har med meg det som trengs av utstyr og som oftest rigger jeg meg til et sted i huset hvor jeg får nok lys fra vinduer slik at jeg kun kan benytte meg av det naturlige lyset. Jeg bruker ca 20 minutter på hvert barn og mor eller far bistår meg slik at vi får så naturlige uttrykk som mulig. Av erfaring synes gruppene dette er en unik mulighet til å få gode bilder av sitt barn uten å måtte bestille time hos fotografen. Det blir også billigere fordi tilbudet gjelder for en gruppe. Jeg kan også avtale med gruppen at de kommer til mitt studio (i Heggedal Fabrikker) med 20 minutters intervaller mellom hvert barn.

Ta kontakt med meg dersom du er i en barselgruppe eller har lyst til å samle flere barn til å bli fotografert! Dette er jo lurt å tenke på nå før jul dersom du ønsker å gi bort bilder i julegave eller lage julekort. Jeg har fortsatt noe ledig tid før desember.

Her ser du bilder fra mitt forrige besøk:

Stoppenkollen027
Stoppenkollen001Stoppenkollen003Stoppenkollen004Stoppenkollen005Stoppenkollen006Stoppenkollen008Stoppenkollen009Stoppenkollen010Stoppenkollen011Stoppenkollen012Stoppenkollen014Stoppenkollen015Stoppenkollen016Stoppenkollen017Stoppenkollen018Stoppenkollen019Stoppenkollen022Stoppenkollen023Stoppenkollen024Stoppenkollen025Stoppenkollen026

Lik|Tweet|Pin|Link|Abonner