Fotografering i barselgrupper

 

barselgruppe049

 

«Anita er en koselig og lettvint fotograf å ha med og gjøre. Bildene ble kjempefine og raskt tilgjengelige. Jeg er veldig fornøyd og kan anbefale Anita på det varmeste». Elin, Asker

«Det var veldig morsomt å ha Anita på barseltreffet. Hun er dyktig, profesjonell, og ikke minst veldig hyggelig. Det virket som om alle babyene syntes det var moro å bli fotografert, og koste seg. Bildene ble raskt redigert, og vi er veldig fornøyde.» Elin Sunde Wilberg, Heggedal
 

Praktisk info:

Barselgruppen kommer til mitt fotostudio i Heggedal fabrikker. Der har jeg rekvisitter ala kurver, kasser, gamle kofferter, bleiebukser, hårpynt, sixpence, tepper etc.

Jeg bruker ca 20 minutter per barn og mor/far er alltid i nærheten og bistår meg slik at bildene blir best mulig med tanke på naturlige uttrykk og smil. Alle i gruppen får deretter tilgang til et visningsgalleri på nett med passord. Her kan man se gjennom bildene som vises i både  farge og  svart hvitt. Det er helt valgfritt om man vil bestille bilder eller ei. Jeg selger bildene digitalt. Det innebærer at du får full rådighet over bildene du kjøper bortsett fra at jeg  ikke tillater at bildene redigeres/at det gjøres endringer på dem. Det er ikke lov å selge bildene videre eller gjøre bildene tilgjengelig for kommersielt bruk uten avtale med meg.

Alle priser er inkl mva.

Ta kontakt med meg!
anita@nitafoto.no

OBS! Det MÅ ikke være en barselgruppe. Det kan godt være en gruppe med barn som er samlet, og alderen kan være variert. Det som er ønskelig for meg er at gruppen består av minimum 5 barn.

Her kan du lese mer:

Fotografering i barselgrupper

 

Lik|Tweet|Pin|Link|Abonner