Meny

Jeg er stolt mamma til flott konfirmant

 

Min sønn er konfirmant

Jeg fotograferer mange konfirmanter hvert år, og ekstra stas var det når min egen sønn konfirmerte seg forrige helg. Vi hadde en hyggelig markering og fest med familien. Jeg er stolt av sønnen min, Peder, og dagen ble ikke spesiell bare for han, men også for oss som står han nær.

Et lite utdrag fra min tale;

«Jeg har en god magefølelse og en indre ro når jeg tenker på deg og din fremtid, Peder. Du er solid og stødig. Du lever i nuet og vet å nyte livet. Du forenkler det som er vanskelig. Du er positiv og har godt humør. Du snakker ikke nedlatende om andre. Du er kreativ og leken. Du har modne tanker. Du er så snill! Jeg ønsker deg alt det beste for fremtiden. Jeg er så inderlig glad i deg.»

Jeg kjenner på en stolthet over å ha en så fin sønn samtidig som det er vemodig at han trer inn i de voksnes rekker. Om kun noen få år så er han uavhengig. Tiden sammen fremover blir viktig å verdsette.

Å fotografere egne barn er ikke alltid like lett som å fotografere andres barn. Vi hadde en times tid, og vi ble begge fornøyd med resultatet. Jeg maste ikke om smil. Det var viktig for meg at han fikk være seg selv, avslappet og litt alvorlig/betenkt. Begge to liker vi litt melankolske bilder så derfor lagde vi en del svart hvitt  med mørke toner/skygger.

Ettermiddagene og kveldene fremover har nydelig lys. Har du en konfirmant som ønsker seg slike bilder så ta kontakt med meg!

Bildene egner seg både til vegg, i album og til takkekort.