Fotografering i barselgrupper

 

Praktisk info:

Fotograferingen gjør jeg gratis, og det er valgfritt om man vil kjøpe bildene eller ei.

Dere er velkommen til mitt fotostudio i Heggedal Fabrikker, rett utenfor Asker. Jeg har store, lyse og fine lokaler hvor dere kan ha deres vanlige treff med prat og hygge. Jeg har gamle trekasser, kurver, tepper, tyllskjørt, hårpynt, sixpence osv som vi kan bruke i motivene. Barna kan ligge på tepper/matte på gulvet. Jeg serverer kaffe/te/vann.

Jeg bruker ca 20 minutter per barn. Alle i gruppen får deretter tilgang til et visningsgalleri på nett med passord. Her kan man se gjennom bildene som vises i både  farge og  svart hvitt. Det er helt valgfritt om man vil bestille bilder eller ei. I tillegg til å kjøpe bildene digitalt kan du også bestille bilder printet på fotopapir, mdf plater eller på lerret. Jeg vil vise produktene når dere er i studio.

Bestilling av digitale bilder og priser:

1 bilde:      700,-
3 bilder:  1750,-
6 bilder:  2400,-
10 bilder: 3500,-

Svart hvitt bilder følger gratis med.

Alle priser er inkl mva.

Ved kjøp av digitale bildefiler så får man 20% rabatt på kjøp av bilder printet på fotopapir o.l.

Ta kontakt med meg! Kanskje dere kommer til meg allered neste barseltreff!
anita@nitafoto.no

OBS! Det MÅ ikke være en barselgruppe. Det kan godt være en gruppe med barn som er samlet, og alderen kan være variert. Det som er ønskelig for meg er at gruppen består av minimum 5 barn. Max 7 barn.

Dersom dere ikke har anledning til å besøke meg i mitt studio så kan vi avtale et annet sted å møtes. Kanskje hjemme hos en i barselgruppen eller utendørs et sted dersom været tillater det. 

Babyfotografering i barselgrupper

Se flere bilder her: Bilder fra barselgruppe-fotografering

barsel001