Boudoir

Hva er boudoirfotografi?

Boudoir betyr i historisk sammenheng en kvinnes private del av et stort herskapshus eller slott, der menn ikke har adgang. Det kan f.eks. være et soverom eller et påkledningsrom. Et boudoir kan sies å være en europeisk utgave av det arabiske haremet. Også innenfor fotografering har boudoir blitt et begrep. Fotosjangeren er nær beslektet med aktfotoet, men legger mer vekt på lett bekledning som f.eks. undertøy, nattkjole, høyhælte sko, smykker o.l. Et boudoirfotografi er en form form fotografi med erotiske undertoner, enten med synlig undertøy eller delvis nakenhet, men uten å være direkte pornografiske.
Boudoirfotografering passer for alle kvinner uansett alder, utseende eller klesstørrelse. Det er fotografens oppgave å produsere elegante, smakfulle bilder og vise skjønnheten hos hvert enkelt menneske. Boudoir fotografering blir mer og mer populært, og det er en flott måte å feire kvinnekroppen på.
Gi dette i gave til deg selv eller til din kjære! Gi det i bursdaggave, morgengave eller Valentinsgave! For mange vil boudoirfotograferingen bli et minne for livet, noe som vil endre synet på seg selv og kanskje øke selvtilliten! Vakkert undertøy, brudeslør, perler, sko og strømpeholder er fine accessoirer å ha med på fotograferingen.

I Heggedal fabrikker har jeg et lyst, rustikk og romslig studio  som egner seg godt til boudoirfotografering.

Ta kontakt for mer informasjon og sammen skreddersyr vi en pakke til deg!

 

boudoir002

Din e-postadresse blir aldri publisert eller delt.