Meny

Barn i fokus

Når barna får være i fokus er familiefotografering gøy!

Jeg har ofte familier på besøk hos meg i Heggedal fabrikker. Barn i fokus skaper glede og gir gode familiebilder. Fra første stund har jeg fokus på barna og sørger for at de har det gøy når jeg fotograferer.

Jeg starter som regel med portrettfotografering av barna, deretter søskenbilder og til slutt bilder av hele familien. Jeg setter av 60-90 minutter. Vi skal ha god tid. Tid til en kaffe, prat og lek med barna før jeg tar frem kamera eller underveis er også viktig. Ofte beror det på barns alder hvor raskt de får tillit til meg. Barn i 1-2-3 års alderen krever ofte noe mer tid på å bli «varm i trøya» sammenlignet med eldre barn eller spedbarn. 2 åringer må jeg som regel forhandle med. De må få gjøre det på sine premisser og få bestemme selv. Da kan det være lurt å gi dem noen valgmuligheter og kanskje også lokke med en premie til slutt.

Sålenge lek og morsomheter er en stor del av fotoseansen så blir som regel bildene livlige og fine.

Her er noen helt ferske bilder fra en familie som nettopp har blitt foreviget.

 

barnbarnfamiliebarnfamiliefotobarnbarnfokussøskenfotofamiliefotofokus

 

her kan du se flere bilder fra familiefotograferinger: Galleri barn og familie