Meny

Fest og bryllup for sykepleier og lege

Fest og bryllup på Drengsrud Herregård i Asker

Anette og Fredrik møttes på Bærum sykehus. Han som lege og hun som sykepleier. Det var ikke kjærlighet ved første blikk. Det vokste seg med tiden, og på bryllupsdagen forstod man godt hvor nært de var knyttet til hverandre. Familie, barn og venner var samlet til fest på denne fine augustdagen. Det var en dag fylt til randen av taler, søte og morsomme øyeblikk, tårer og massevis av følelser. Til og med jeg som bryllupsfotograf måtte skjule mine tårer bak kamera. Det er lett å bli rørt på en dag som denne.

Vielsen ble holdt i Asker kirke. Den kjente felespilleren og folkemusikeren Annbjørg Lien ledet brudemarsjen. Det var så stemningsfullt og vakkert. Både brudepar og gjester var tydelig preget av den høytidelige og kjærlige musikken.

Deretter var det stor fest på Drengsrud Herregård i Asker. Herregården byr på nydelige lokaler som egner seg for større selskaper. Gården ligger ca 2 km utenfor Asker sentrum. Les mer her:  http://www.drengsrudgard.no/

Tusen takk for at jeg fikk være deres bryllupsfotograf. Det er virkelig verdt å ta en titt på disse bildene fra Anette og Fredrik sitt nydelige bryllup!

 

brudepiker og brudesvennerasker kirkebrudepikeasker kirkebryllupbrudepikerbrudepikerbryllupbryllupkyssbryllupsykepleierlegedatterbrudeparbrudbrudeparsykepleierbryllupbrudeparbryllupsbilderkyssforloverebryllupsbilderfestfestfestfestfestfestfestdrengsrudherregårdfestfestfest

Her kan du se flere bilder fra bryllupsfotograferinger: Galleri Bryllup