Meny

Bilder til nettsider, media og sosiale nettverk

Bruk bilder på nettsider, i media og i sosiale nettverk!

Kommunikasjon har mange former. Nettsider, fysisk møte, telefonsamtale eller digitale treff skjer hele tiden. I disse dager er det ikke like enkelt å treffe fysisk. Å formidle et budskap gjøres stadig oftere via digitale plattformer. Hvem er du? Hva kan du tilby? Hva ønsker du å vise frem? Hvordan kan du hjelpe? Bruk nettsiden din eller dine profiler på sosiale nettverk til å formidle ditt budskap på best mulig måte. Tekst og informasjon er selvsagt viktig, men også det visuelle. Bruk bilder til å underbygge ditt budskap og hjelp mottaker til å danne seg et inntrykk både gjennom informativ tekst og bilder.

Jeg har fotografert ansatte i bedrifter, leger, tannleger, artister, grundere, bloggere, ledere etc. Mange ønsker bilder til nettside, noen trenger bilder til media, mens andre vil ha bilder til f.eks. LinkedIn, Instagram og Facebook.

Portretter kan tas ute hos bedrift eller i annet ønskelig miljø. Jeg hjelper deg/dere med å finne stilen som passer til det du/dere ønsker å formidle. Jeg er opptatt av å finne en rød tråd og gjør deg/dere bevisst på hvilke valg vi sammen tar underveis ved valg av f.eks. farger, miljø, stemning og fokus.

Under ser du et utvalg av portretter med stor variasjon i miljø og farger. Uten tekst til bildene er det vanskelig å vite hva disse menneskene jobber med eller ønsker å formidle, men jeg synes likevel de presenterer en form for vennlighet og imøtekommenhet – noe som ofte gjenspeiler seg i ønske fra kunder som ønsker bilder til nettsider, media og sosiale nettverk.

Vil du vite mer om portrettfotografering? Trykk her for : Bedriftsfoto

Trykk her for privat bruk : Produktkatalog