Meny

Familiebilder tatt av fotograf er en god investering!

Går du rundt med en drøss av bilder av familien din på mobilen? Har du tenkt på at du burde få satt bildene i system, men ikke har tid? Har du kanskje også tenkt på at du ønsker familiebilder i høy kvalitet tatt av en profesjonell.  I det siste tilfellet så kan jeg hjelpe!

 

Å gå til fotograf er en god investering

Du tenker kanskje at det koster for mye å gå til fotografen, men mest sannsynlig bruker du mer penger hos frisøren iløpet av ett år sammenlignet med hva du bruker hos fotografen. Jeg vil påstå at det er en god investering å oppsøke fotograf noen få ganger iløpet av livet. Du får du fine familiebilder hvor alle er samlet. Synes du selv det er vanskelig å få gode søskenbilder så har en fotograf som regel god erfaring og stor sjans for å få til noen blinkskudd. Videre får du bilder som har høy verdi både for din generasjon og de neste generasjoner. Ikke minst har du bilder som besteforeldre setter stor pris på. Du har sikkert mange ganger lurt på hva du skal gi i gave til dine foreldre og svigerforeldre. De som har alt. Familiebilder er alltid suksess! Og kanskje gaven kan være en familiefotografering hvor også besteforeldre får være med på noen bilder. Sist, men ikke minst så er fotograferingen en hyggelig stund hvor familien er samlet. Mange sier at barna minnes denne dagen som en viktig begivenhet, og at de har hatt stort utbytte av selve opplevelsen.

Ta kontakt med meg dersom du vurderer å samle familien til fotografering. Vi kan treffes utendørs eller i mitt fotostudio i Heggedal fabrikker rett utenfor Asker. Jeg kan også komme dit hvor dere er. I fjor reiste jeg til Ål i Hallingdal hvor en familie var samlet på gården sin. I år reiser jeg til Lyngør hvor en storfamilie har sitt sommersted. Det er hyggelig å bli fotografert i kjente og nære omgivelser. Samle gjerne storfamilien om dere ønsker. Jeg kan fotografere alle samlet og mindre grupper, portretter og søskenbilder. Ofte fotograferer jeg også besteforeldre sammen med barnebarn.

Her kan du se priser: https://nitafoto.no/portrett-og-familiefotografering/

Gode minner som varer evig – både til foreldre, barn og besteforeldre!

familiebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilderfamiliebilder