Meny

Gratis fotografering

Gratis mini-fotografering i uke 16 og 17

 

SøskenfotoGår du rundt med en drøss av bilder av familien din på mobilen? Har du tenkt på at du burde få satt bildene i system, men ikke har tid? Har du kanskje også tenkt på at du ønsker bilder i høy kvalitet tatt av en profesjonell.  I det siste tilfellet så kan jeg hjelpe!

 

Når?

I uke 16 og 17 så arrangerer jeg minifotografering.

Minifotografering betyr at jeg setter av mindre tid enn normalt. Hver mini-time varer i ca 30 minutter.

Jeg fotograferer babyer, barn, søsken, familier og voksne.

UKE 16 (før påske): mandag, tirsdag og onsdag

UKE 17: torsdag og fredag

 

Hvor?

Vi treffes aller helst ute et sted. Jeg kan også komme hjem til dere. Jeg har fotostudio i Heggedal fabrikker i nærheten av Asker så det er også et alternativ. Ta kontakt med meg så kan vi sammen finne ut hva som egner seg best!

 

Hva koster det?

Du betaler ingenting for fotograferingen, men kan kjøpe de bildene du ønsker i etterkant. Du kan bestille bilder digitalt og/eller ferdig printet. Jeg leverer flere typer bildeprodukter.

Vedlagt finner du min brosjyre med priser og bilder av produktene jeg tilbyr.

Nita Foto Brosjyre 2019

 

Ta kontakt med meg på mail: anita@nitafoto.no

 

SøskenfotoSøskenfotosøskenfotobarneportrettbarneportrettbarneportrettbarneportrettsøskenfotobarneportrettsøskenfotoSøskenfotoSøskenfoto