Gravid fotografering

Tenk så hyggelig å ha bilder fra da du var gravid! Det er minner som er verdt å ta vare på!

Da er jeg på plass i store, fine lokaler i Heggedal Fabrikker. Jeg har allerede hatt tre foto-opptak der og er henrykt.

Rommet har god høyde under taket, eldgamle originale tregulv, rustikke møbler, vinduer ut mot elven og god atmosfære. Det beste av alt er det naturlige lyset. Som fotograf skal jeg erkjenne at jeg er mest glad i å at bilder uten blitslamper. I mitt forrige studio hadde jeg bare et lite takvindu. De aller fleste opptakene der ble gjort med blitslamper. I mitt nye studio kan jeg bruke naturlig lys mye mer. Jeg kan faktisk velge:)

Forrige mandag hadde jeg besøk av en gravid kvinne. Hun venter sin tredje jente. Jeg synes gravide kvinner er utrolig vakre. Denne dagen var vi faktisk 3 fotografer som fikk lov til å fotografere henne. Vi utvekslet tanker og ideer. Det var en varm dag fyllt med mye glede, latter og moro. Vår vakre modell ga alt og se hvor fantastisk fine bilder vi fikk! Dette er bilder hun siden kan vise jenta som ligger inni magen. Hvilken flott gave å få fra mor!

 

Gravid001Gravid003Gravid004Gravid006Gravid009Gravid010Gravid012Gravid013Gravid015Gravid016Gravid017Gravid018Gravid021Gravid022Gravid023

Lik|Tweet|Pin|Link|Abonner