Meny

Bryllupsfest på Lille Herbern

Bryllupsfest på Lille Herbern; en bitteliten øy i Oslofjorden!

INGRID OG MARIUS giftet seg i juni. Jeg traff dem på Tinghuset i Oslo, i god tid før vielsen. De hadde ikke vært sammen tidligere på dagen så de var tydelig begeistret da de fikk se hverandre. Jeg fikk tatt masse fine bilder før vi gikk inn i seremonirommet.

Etter vielsen dro vi ut til Lille Herbern; en sjørestaurant i Oslofjorden, rett på utsiden av Bygdøy. Ankomsten til Lille Herbern er en viktig del av totalopplevelsen står det på restaurantens nettsider.
Den korte fergeturen på 2 minutter markerer et rituelt skille mellom byen og øya. Jeg fikk gleden av å være nesten helt alene med brudeparet, og iløpet av 2 minutter hadde jeg fanget gode øyeblikk.

Øya er vakker med utsikt over Oslos innseiling. Her er duftende syriner og rosebusker. Her er sol, sjø og ro. Omgivelsene var perfekte for Ingrid og Marius sitt ønske. De ville ha et lite og intimt selskap med den nærmeste familie. Leskende drikke ventet dem  på terrassen etter båtturen. Der var barn og voksne, prat og latter om hverandre. Lille Herbern er uformelt og kult med en veldig behagelig atmosfære. Maten er visst helt fantastisk, og det duftet av dampende sjømat og urter. Et unikt sted for bryllupsfest!

Her kan du lese mer stedet: http://www.lilleherbern.no/

Se bryllupsbilder av det fine paret!

 

bryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilderbryllupsbilder