Meny

Konfirmantfotografering

Det er mai og tid for konfirmantfotografering!

Er du konfirmant i år eller har du en konfirmant i huset? Kanskje dere har tenkt på å bestille konfirmantfotografering hos fotograf? Det er hyggelig å ha minner og fine bilder fra en slik begivenhet. Enkelte ønsker å ha meg med på selve konfirmasjonsdagen, men de fleste treffer jeg en ettermiddag en ukedag. Da avtaler vi et sted vi treffes. Enten i studio eller helst ute. Det hender jeg gjør begge deler dersom vi befinner oss i nærheten av Heggedal hvor studioet ligger. Det blir god tid til å ta bilder både med festantrekk og hverdagsklær. Det er også anledning for familiebilder.

Jeg er opptatt av at de jeg fotograferer skal slappe av og være seg selv slik at bildene får naturlige uttrykk. Ofte er det enklere når foreldre ikke er tilstede, men det bestemmer konfirmanten selv.

Fotograferingen varer ca 1 time, og jeg foreslår steder vi kan møtes. Hvilket sted vi bestemmer oss for kommer litt an på været og hvilken stil du ønsker på bildene. Noen ønsker en røff stil med betong og lite farger i bakgrunnen. Andre ønsker seg en åker, bilder ved sjøen, i skogen eller på hesteryggen. Noen av mine favorittsteder er Dikemark, Hvalstrand og Oppsjø, men jeg er alltid åpen for nye forslag.

Etter fotograferingen lager jeg et webgalleri hvor jeg legger ut de beste bildene. Du får passord og kan kikke gjennom i ro og fred. Du plukker ut de du liker, og du  kan bestille  digitale bilder og/eller bilder som er ferdig printet. Jeg kan også levere takkekort, album og bilder til å henge på veggen. Produktene viser jeg deg når vi treffes.

Send meg gjerne en mail på anita@nitafoto.no

Her kan du se priser: Konfirmant