Meny

Søskenkjærlighet

 

Jeg er snart gradvis tilbake i jobb. Akillesenen har grodd fint og jeg har begynt å belaste benet. Dette går fint, men det har tatt lang tid. Opptrening med fysioterapeut starter etter avvikling av walker boot så jeg har fremdeles noen uker foran meg med restriksjoner og forsiktighetsregler.

Jeg har tatt bilder av de to yngste barna mine. Det var litt utfordrende med krykker og hinking, men med en stol og assistent så fikk vi det til. Søskenkjærligheten vises på bildene:)

For å få barna til å sitte stille måtte jeg leke med dem. Leken gikk ut på å hviske inn i øret til den andre og så skulle jeg prøve å gjette hva som ble sagt. Det var umulig å gjette, men det ble definitivt sagt mye rart. På et tidspunkt ba jeg storebror om å kysse lillesøster på kinnet. Det var helt i orden for han, men hun synes det var skikkelig ekkelt:)

Jeg er veldig glad i å fotografere barn og er heldig som får øve meg på mine egne barn. De er selv med å velge ut hvilke bilder det er ok at jeg viser frem. Eldstemann på 13 år synes ikke det er så gøy lenger så han får slippe.

 

AndersLisa001AndersLisa002AndersLisa003AndersLisa004AndersLisa005AndersLisa006AndersLisa007AndersLisa008AndersLisa009AndersLisa010AndersLisa011AndersLisa012AndersLisa013AndersLisa014AndersLisa015AndersLisa016