Meny

Bilder av konfirmanten

 

Det nærmer seg mai og konfirmasjon. Det er dags å booke tid til konfirmantfotografering. Det er sjelden jeg fotograferer konfirmanten på selve konfirmasjonsdagen. Da skjer det så mye annet så jeg anbefaler at vi heller treffes en ukedag en hverdag etter skoletid. Da har vi god tid, og det vil også bli anledning til å få bilder både med pentøy og med hverdagsklær.

Fotograferingen varer ca 1 time, og jeg foreslår steder vi kan møtes. Hvilket sted vi bestemmer oss for kommer litt an på været og hvilken stil du ønsker på bildene. Noen ønsker en røff stil med betong og lite farger i bakgrunnen. Andre ønsker seg en åker, bilder ved sjøen, i skogen eller på hesteryggen. Noen av mine favorittsteder er Dikemark og Hvalstrand, men jeg er alltid åpen for nye forslag.

Jeg er opptatt av at de jeg fotograferer skal slappe av og være seg selv slik at bildene får naturlige uttrykk. Ofte er det enklere når foreldre ikke er tilstede, men det bestemmer konfirmanten selv.

Etter fotograferingen lager jeg et webgalleri hvor jeg legger ut de beste bildene. Du får passord og kan kikke gjennom i ro og fred. Du plukker ut de du liker, og du  kan bestille  digitale bilder og/eller bilder som er ferdig printet. Jeg kan også levere takkekort, album og bilder til å henge på veggen. Produktene viser jeg deg når vi treffes.

Send meg gjerne en mail på anita@nitafoto.no!