Meny

Familiefoto som er til glede for hele familien

FAMILIEFOTO – Gjennom lek kommer de beste og mest naturlige uttrykkene

 

Jeg begynner å trives med familiefotografering. Det kan være nokså utfordrende dersom familien består av flere barn, men med tiden har jeg lært meg noen triks. Jeg har aldri vært noe særlig god på å leke med småbarn, men som fotograf har jeg måttet lære meg det. Gjennom lek kommer de beste og mest naturlige uttrykkene. Da skapes det fine familiefoto og minner som varer. Slike minner kan enten oppbevares som digitale foto eller ved å bestille ferdige printede bildeprodukter. Jeg kan levere bilder til å henge på veggen eller feks album hvor bildene er trykket inni. Dette er kjempefin gaver til besteforeldre eller andre i familien.

Denne familien kom til meg i Heggedal fabrikker hvor vi tok bilder både innendørs og utendørs. Datteren hadde nettopp fylt 1 år så vi startet med bilder av henne. Hunden slo seg skikkelig til ro i studio så jeg benyttet anledningen til å ta noen bilder av henne også. Og til slutt familiefoto. Se de fine bildene!

Bildene er forresten kun tatt i naturlig lys fra vinduer. I Heggedal fabrikker er det høyt under taket og store vinduer som slipper inn masse fint dagslys. Jeg har nettopp malt deler av gulvet hvitt for å kunne skape en sømløs stil dersom man ønsker det. Jeg har dessuten ivaretatt store deler av det original mørke tregulvet. På den måten er det rom for å skape bilder med god variasjon.

barnefotobarnefotobarnefotobarnefotobarnefotobarnefotobarnefotobarnoghundbarnefotofamiliefotograferingfamiliefotograferingdameoghundfamiliefotograferingfamiliefoto

Kanskje du har lyst til å se flere bilder fra familiefotograferinger?

Klikk deg inn her: Galleri barn og familie