Meny

Bilder er en gave som varer evig

En gave som varer evig

Lurer du på hva du skal gi i gave til mannen din, kona di, samboeren din eller kjæresten din? Hva med et gavekort til fotografering? Det er en gave som varer evig og som alltid er hyggelig å gi. Kanskje du har en mor/far eller svigerforeldre som ønsker seg bilder av barnebarna? Eller har dere snart en jubilant i familien? Det være vanskelig å være kreativ med gaver. Voksne i dag har ofte alt de trenger. Jeg har det siste året truffet flere storfamilier hvor jubilanten har fylt 70 og 80 år. Jubilanten har fått fotografering i gave. Tilbakemeldinger er at dette har vært til svært stor glede for jubilanten og ikke minst alle de andre familiemedlemmene også. Fotograferingsdagen huskes som noe hyggelig man gjorde samlet og minner foreviges i fotoalbum og/eller som bilder til veggen. Alle i familien får anledning til å kjøpe bilder, og man kan gå sammen om en bestilling slik at det blir en gunstig pris.

Jeg selger gavekort, og du bestemmer selv verdien på gavekortet som du vil gi bort. 

 

Har du allerede vært hos meg til fotografering?

Da kan det være fint å gi bort bilder ferdig trykket. Feks i et album eller til å henge på veggen. Ta en titt på hvilke bildeprodukter jeg kan levere! Her er et lite utvalg av mine favorittprodukter. Er det noe du savner så ta kontakt med meg! Jeg kan levere det meste.

Nita Foto Priser 2020

 

Familiefotografering utendørs

Jeg anbefaler utendørsfotografering til familier som har barn over 1 år. Fotograferingen varer 1-2 timer og det blir anledning til lek og moro. Det er viktig at barna har det gøy for å få frem gode og naturlige uttrykk. Jeg veileder underveis og har med morsomme leker. Jeg veileder også i forkant med tanke på valg av klær og farger.

Gjør som denne familien! De inviterte meg til familiens sommersted for å fotografere alle samlet. Gruppebilder, portretter, søskenbilder, besteforeldre med barnebarn etc.

Minner for livet som er trykket i et stort album.
En herlig gave!