Meny

Nettside med bilder som formidler et budskap

Ny nettside!

Sandvika Tannklinikk kontaktet meg i forbindelse med oppgradering av nettside. De ønsket nye bilder. Å vise bilder på nettside er nyttig. Bilder på nettsiden er klinikkens ansikt utad.

Etter å ha blitt litt kjent med klinikken ble vi enige om hva slags type bilder som skulle prioriteres og hvilket budskap klinikken ønsket å formidle på deres nettside. Tannklinikken ønsket ny nettside med bilder som formidler et budskap om trygghet, profesjon og god atmosfære.

Dokumentariske bilder

Bilder relatert til det man holder på med er informativt for den som besøker sidene. Lyse, freshe lokaler, moderne utstyr og blide tannleger bidrar til å gi besøkende på nettsiden et positivt inntrykk av Tannklinikken. Bildene gir et troverdig innblikk i hvordan dagene forløper seg hos Sandvika Tannklinikk, som per dags dato har 6 tannleger og 2 tannhelsesekretærer.

Sandvika Tannklinikk ønsket dokumentariske bilder. Etter å ha tilbragt en dag hos Tannklinikken dokumenterte jeg atmosfæren og det hyggelige samholdet mellom de ansatte. Jeg foreslo å ta gruppebilder i mitt fotostudio i Heggedal Fabrikker, men tannlegene ville ha alle bildene tatt hos seg, tross liten plass til gruppefoto. Jeg synes vi klarte det bra.

Her ser du et utvalg av bildene, og klikk gjerne her for å se ny nettside som er lansert: Sandvika Tannklinikk

Ønsker du å se flere bedriftsbilder; klikk her: Bedriftsfoto