Meny

Friday Weddings – det kan lønne seg å ha bryllup på en fredag

Friday Weddings er et nytt konsept jeg har startet. Det skal lønne seg å ha bryllup på en fredag. Hvorfor kan du lese mer om nedenfor!

bryllupsfotografering

Bryllup på fredag eller lørdag?

Veldig mange gifter seg på en lørdag. Er du villig til å vurdere å velge fredag istedet? Her er noe å tenke på:

 

Billigere bryllupsfotografering

Velger dere å booke meg en fredag så vil jeg kunne gi dere Friday Weddings rabatt. Jeg ønsker først og fremst å ha fri lørdager så derfor er jeg villig til å gi rabatt på fredagsbryllup. Hva jeg kan gi i rabatt vil avhenge av hvor mange timer dere ønsker å ha meg med og når oppdraget starter/slutter.

Det er enklere å finne ledig lokale

Dere må være tidlig ute med å booke bryllupslokale, og ofte får man ikke akkurat det lokalet man hadde sett for seg. Eller dere må utsette bryllupet pga at lokalet ikke er ledig deres helg. Velger dere å ha bryllup en fredag vil dere oppleve at det er mye enklere å finne ledige lokaler. I noen tilfeller er også prisen litt lavere på en fredag enn en lørdag.

En hel helg med familie og venner

Inviter familie og venner i god tid! Da kan de fleste ordne seg fri et par timer fra jobb på fredag. Har man festen på en fredag kan man i tillegg nyte resten av helgen sammen med venner og familie. Kanskje noen kommer langveisfra. Da er det hyggelig å kunne starte helgen med fest og så kunne ha lørdagen sammen i ro og mak før hjemreise søndag.

 

Jeg har nå åpnet for booking av Friday Weddings. Så fra og med i dag vil du kunne oppnå en rabatt dersom du vil ha meg som bryllupsfotograf på en fredag.

Ta kontakt for mer informasjon: anita@nitafoto.no

 

fridayweddingsfridayweddingsfridayweddingsbryllupsfotografbryllupsfotograf

fridayweddingsfridayweddings

Ønsker du å se flere bilder? Klikk deg inn her: De beste bryllupsbildene fra 2018